tel. +387 (0)36 712 800
fax. +387 (0)36 712 805 
reservations@gardencity.ba
info@gardencity.ba
backoffice@gardencity.ba

 Kongres lO nama

Kongresno-rekreacioni centar Garden City - Novi ritam življenja!

360-tour lKongresno-rekreacioni centar Garden City, izgrađen na oko 40.000 m2  živopisnog krajolika općine Konjic, nastao je kako bi podržavao Vašu poslovnu kreativnost i uspješnost, vraćao Vas netaknutim ljepotama prirode i budio u Vama nove impulse za iskonske osjećaje užitka u radu i rekreaciji. 

Od otvaranja ovog kongresno-rekreacionog centra 9. jula 2010. godine, Garden City je, u skladu s imenom, jedinstveni kutak u Bosni i Hercegovini i regionu koji je u stanju udovoljiti svim poslovno-rekreativnim potrebama modernog gosta koji je podjednako predan poslovnoj uspješnosti i zdravom životu. 

Čarobno zelenilo rijeke Neretve, izdašnost okolnih planina i jezera, spokoj bogate vegetacije i mirisni životni okoliš  predstavljaju jedinstveni izvor energije za zdravo, kreativno i rekreativno življenje. Sve je to tek nedaleko od urbanih područja - oko 60 kilometara od Sarajeva i desetak kilometara dalje od Mostara.

Investicijom u kongresno-rekreacioni centar, kompanija "Prominvest d.o.o." i njen osnivač i vlasnik gospodin Enver Bećirović na grandiozan način su postali najbolji promotori turističkog razvoja konjičkog kraja uspostavljajući visoke ciljeve u oblasti kongresnog turizma i hotelijerstva, potvrđujući i na taj način pripadnost zajednici društveno odgovornih kompanija i pojedinaca u Bosni i Hercegovini.

Kongresno-rekreacioni centar Garden City Hotel&Resort kategoriziran je sa četiri zvjezdice po standardima hotelske kategorizacije.

Garden City - Novi ritam življenja! Dobrodošli u svako doba!