tel. +387 (0)36 712 800
fax. +387 (0)36 712 805 
reservations@gardencity.ba
info@gardencity.ba
backoffice@gardencity.ba

 Kongres lRestoran & Barovi

Restoran

360-tour lPretvorite Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U našem restoranu možete uživati u širokoj lepezi odabranih okusa domaće i međunarodne kuhinje koje za Vas priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje.
Ponudu našeg restorana dodatno oplemenjuje i pažljivo uređen ambijent, te profesionalnost i ljubaznost osoblja.


Kamin sala

Gastronomski doživljaj u ugodnom ambijentu, dobro društvo i čarolija može početi...

A za one koji uživaju i družeći se s knjigom, preporučujemo police naše kućne biblioteke koja se nalazi u Kamin sali. Pronaći ćete djela poznatih bosanskohercegovačkih pisaca...


Caffe bar Spa

Cafe Spa se nalazi u sklopu Wellness&Spa centra Hotela i u udobnom ambijentu nudi Vam osvježenje i predah nakon vremena provedenog u našem Wellness&Spa centru.

Tokom ljetnog vremena, odmorite se na terasi Cafea Spa.


Šadrvan

360-tour lSmješten u samom središtu kompleksa Garden City, u srcu zelene oaze, okružen zelenilom i cvijećem, cafe Šadrvan nudi poseban ugođaj.

Samo jedan pogled na tu zelenu oazu ispunjava Vas pozitivnom energijom i daje Vam snagu i volju da se suočite sa novim radnim danom i izazovima koji Vas očekuju. A tek kada čujete posebnu muziku veličanstvene Neretve...


Flowers Caffe

360-tour lUžitak za Vaše nepce - okusi iz naše slastičarne Flowers. Provedite ugodne trenutke uz kafu i fina druženja na našoj terasi, osjetite drugačija nedjeljna jutra uz novine i kolačiće...


Pizza & Snack bar Bowling

360-tour lZa dodatni kvalitet vremena provedenog s prijateljima, odaberite nešto iz naše ponude pizza&snack bara i osvježite se nakon kuglanja!


Pool bar

360-tour lOsvježenje u vrelim ljetnim danima ponudit će Vam naš Pool Bar. Uz zvuke dobre muzike, okrijepite se širokom ponudom osvježavajućih napitaka, koktela i drugih barskih mješavina, sladoleda, slastica, sendviča i pool-lunch kombinacija.


Vinski podrum

Za ljubitelje dobre kapljice i veselog druženja nudimo Vinski podrum. Rustikalno uređen prostor ispunjen visokokvalitetnim hercegovačkim vinom garancija je za nezaboravan doživljaj...
Jedna stara rimska poslovica kaže: „Da bi upoznao jedan narod sjedni za njegov sto, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino, onda ćeš upoznati kakvi su ti ljudi".

Kod nas se piju domaća hercegovačka vina, a vrhunski kvalitet vina, ako je suditi po poslovici, reći će sve najbolje o nama.