tel. +387 (0)36 712 800
fax. +387 (0)36 712 805 
reservations@gardencity.ba
info@gardencity.ba
backoffice@gardencity.ba

 Kongres lSport & rekreacija

Fitness centar

360-tour lNaš cilj je Vaš zdrav život i želimo Vam ponuditi najbolje okruženje za tjelovježbu. Moderne profesionalne sprave za vježbanje spremne su za sve Vas koji želite biti u dobroj formi.
Posjetite nas već danas i uz stručnu pomoć trenera možete odabrati neki od fitness programa prilagođenih upravo Vama.


Teniski tereni

360-tour lTenis je jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih sportova...Otkrijte svoj pobjednički duh i zaigrajte i Vi.

Rezervišite termin za igru na vrijeme!


Košarka i rukomet

360-tour lNa kombinovanom sportskom terenu zaigrajte sa svojom ekipom...
Podsjećamo na obavezan fair play


Bazen

360-tour lTokom ljetnih dana, osvježenje potražite na našem vanjskom bazenu...Opustite se u udobnoj ležaljci, ispod suncobrana...Nemojte zaboraviti nanijeti odgovarajući zaštitini faktor za kožu i na lice "nabaciti" veliki osmijeh...
Nismo zaboravili ni najmlađe - pored velikog bazena, nalazi se i mali bazen za "malu raju".


INZar

360-tour lPripremite se za ultimativno iskustvo u igri sa laserima.
Prvi put u Bosni i Hercegovini i u regionu!na, u Garden City-u imate priliku da doživite ono što ste do sada mogli vidjeti samo u "Ratovima Zvijezda".
Dugo godina razvijani trening sistem američke vojske za simulaciju rata i borbe prerastao je u igru i vrhunsku zabavu. Moderna simulacija ratovanja popularnog naziva INZar, za razliku od paintball-a, ne iziskuje maske, zaštitne naočale i dodatnu odjeću, a ne uzrokuje ni najmanje povrede ili bol.
Vještačka inteligencija uz pomoć digitalizirane i laserske tehnologije obavlja sav „prljavi" dio posla, te pruža uzbudljiv i nezaboravan doživljaj.

INZar arena/lavirint: 200 m2
Oprema: laserska puška i prsluk
Trajanje igre: 20 minuta
Obavezno: Fair play

Posebne pogodnosti za članove kluba!

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!


Cageball

Za sportiste dodatni užitak!

Rekreativci i profesionalci uživat će u terenu sa vještačkom travom namijenjenom za Cagebal, tu treću vrstu nogometa. Igra se u kavezu od mreže. Nastao je po uzoru na Nike-ov spot, koji je promoviran za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u kojem su se pojavili svjetski najpoznatji nogometaši: Ronaldo, Figo, R.Carlos, Henry, dok je predstavu vodio E. Cantona.
Pogodan je za mali nogomet, rukomet i tenis. Igračima su na raspolaganju svlačionice, tuš-kabine i prostorije za osvježenje.

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!


American bowling

360-tour lPosjetite našu moderno opremljenu kuglanu American Bowling sa 2 staze. Uživajte u druženju i igri s prijateljima. Garden City je odabrano mjesto za takmičare i pobjednike u kuglanju. U neposrednoj blizini su i svi drugi rekreativni i ugostiteljski sadržaji.

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!


Bilijar sala

360-tour lBilijar sala – mjesto za druženje i zabavu, sport i rekreaciju.

Igrajte mudro!


 Stolni tenis

360-tour lImajući u vidu da u Bosni i Hercegovini nema dovoljno kvalitetnog prostora za rekreativno igranje stolnog tenisa, kao i činjenicu da je ovaj sport neosnovano društveno zapostavljen, odlučili smo da našim posjetiteljima osiguramo i ovu vrstu rekreacije.

Na raspolaganju su Vam četiri stola u klimatiziranoj prostoriji, što pruža osjećaj zadovoljstva igre i tokom ljeta. Nudimo mogućnost škole stolnog tenisa i organiziranih turnira.

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!


Igraonica

360-tour lGarden City je hotel prijatelj djece. Zabava i igra u našoj unutrašnjoj ili vanjskoj igraonici roditeljima i djeci nudi sigurne, bezbrižne i nezaboravne trenutke odmora u ambijentu kakav se samo može poželjeti. Za najmlađe nudimo i mogućnost organizovanja rođendanskih proslava sa detaljima po izboru. Sigurnost Vaše djece, udobnost i zabava su zagarantovani!

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!


Wii

Nintendo Wii - revolucionarna konzola koja je promijenila način na koji se igraju i prave video igre.

Skačite, pojačajte kondiciju, pokrećite svoje tijelo dok igrate neke od najpopularnijih igara koje koriste prednosti wiimote kontrolera!

Za rezervacije termina i detaljnije informacije kontaktirajte nas!